Monique van der Leij

‘Synergie 1+1=3’ 

Specialismen: business development, project management, verbetergericht

Woorden als open, eerlijk en energiek omschrijven Monique. Dit zijn tevens haar kernwaarden, welke zij zorgvuldig inzet in haar werk. Met haar analytische en kritische blik zorgt zij voor continue verbetering. Monique is leergierig en gedijt het best in dynamische werkomgevingen. Ze legt de lat hoog door voortdurend oog te hebben voor optimalisatie. In haar rol als projectleider weet ze structuur aan te brengen in complexe situaties. Haar kernwaarden zorgen er tevens voor dat ze goed verbindingen kan leggen tussen de verschillende partijen. Monique is ervan overtuigd dat samenwerking de beste manier is om doelen te behalen; samen bereik je meer.

 

I don’t care how you do it, just do it

Monique groeide als kind op in Noord-Nederland. Ze verhuisden regelmatig met het gezin, waardoor ze zich al op jonge leeftijd leerde aan te passen aan nieuwe omgevingen.
Een verhuizing naar het buitenland was voor Monique dan ook geen grote stap. Haar nieuwsgierigheid richtte zich op de wereld en op de mens en met veel enthousiasme vertrok ze naar Qatar. Hier leerde ze samen te werken met mensen van verschillende culturen en niveaus. Ook haar hands-on mentaliteit is hier ontstaan, met dank aan haar manager die altijd stellig zei “I don’t care how you do it, just do it”. Dit motto draagt ze sindsdien altijd bij zich en karakteriseert haar probleemoplossende manier van werken. Na voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt, kwam ze bij de Nederlandse Gasunie terecht. Hier leerde ze Arjan en Robbert kennen en kwam ze in aanraking met de energietransitie. Monique zet nu haar kennis en ervaring in om bij te dragen aan de samenleving.

Contact:

+31 (0)6 41 78 90 52

LinkedIn: