Emile Keuter

‘Als je het niet probeert, gaat het sowieso niet gebeuren.’

Specialismen: duurzame mobiliteit, projectmanagement en energiebesparing

Ik ben groot voorstander van het bundelen van krachten om zo te werken aan een gezamenlijke duurzame toekomst. Mijn passie ligt in het verkennen van de nieuwste, betaalbare en bruikbare duurzame technologieën en het streven naar het optimale energiesysteem. Dit alles doe ik met enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen. Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met anderen om daadwerkelijke impact te creëren en ons bewustzijn te vergroten, bijvoorbeeld op het gebied van energieverbruik.

Onze eigen kracht om de toekomst te vormen.

Mijn reis begon in een energie-intensieve boerderij, waar ik al op jonge leeftijd de droom had om deze te verduurzamen. Ik heb geleerd dat ‘gewoon doen’ en samenwerken met anderen de sleutel is tot succes, zelfs als dat betekent dat je af en toe fouten maakt. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de transformatie van mijn ouderlijk huis tot een netto positieve woonboerderij.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool kreeg ik de kans om me te verdiepen in duurzaam transport, een totaal nieuwe en boeiende uitdaging. Na twee jaar praktische ervaring dook ik opnieuw in de boeken tijdens mijn Master Sustainable Energy System Management om een volledig beeld te krijgen van duurzame energiesystemen. Nu breng ik mijn ervaring, kennis en enthousiasme in bij Summit Engineering, waar ik bijdraag aan nieuwe projecten en blijf leren.